2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Yatay Geçiş Sonuçları

KAYIT TARİHLERİ

Asıl Kazananlar Kesin Kayıt: 02.09.2024 ile 06.09.2024 mesai bitimine kadar yaıplması gerekmektedir.

İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Güz Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yerleştirme Sonuçları

Adı Soyadı Onay Durumu Onay Açıklama Sınıf
FAT** CEY*** ÇAL***** KABUL EDİLDİ   Hazırlık
RÜM**** DUR*** KABUL EDİLDİ   1
HAZ** EML** KABUL EDİLDİ   Hazırlık
AZİ* C** PAK*** KABUL EDİLDİ   Hazırlık
MUR** SAR****** KABUL EDİLDİ   1
SİN** BOZ***** KABUL EDİLDİ   Hazırlık
YUN** EMR*  KES*** KABUL EDİLDİ   Hazırlık
DİL**** TA* KABUL EDİLDİ   Hazırlık
RÜY* YEN* KABUL EDİLDİ   Hazırlık
MUH*****  GER** KABUL EDİLDİ   2

İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Güz Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları
Soyadı Adı Onay Durumu Onay Açıklama Sınıf
SUD* KÖS* KABUL EDİLDİ (1.Asil) 2
SAB*** ÇAK****** RED EDİLDİ BAŞARISIZ DERSİNİZ OLDUĞU İÇİN UYGUN GÖRÜLMEMİŞTİR
TUB*  ASL** RED EDİLDİ BAŞARISIZ DERSİNİZ OLDUĞU İÇİN UYGUN GÖRÜLMEMİŞTİR
ESM*  KAR**** RED EDİLDİ BAŞARISIZ DERSİNİZ OLDUĞU İÇİN UYGUN GÖRÜLMEMİŞTİR

Üniversitemiz diploma programlarına kurumlararası yatay geçiş için öğrencinin ayrılacağı kurumun diploma programında, sorumlu olduğu tüm dönemleri tamamlaması ve bu dönemlere ait sorumlu olduğu tüm dersleri alması, bu dersleri 4’lük sistemde en az 2,00 katsayı ile başarmış olması ve GANO’sunun 4.00 üzerinden en az 3.00 olması gerekir. Öğrencinin not durum belgesinde 4’lük sisteme ilişkin bir açıklamanın bulunmaması durumunda 100’lük sistemdeki notu Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen dönüştürme tablosu kullanılarak 4’lük sisteme çevrilir. Kayıt dondurma dışında dönem kaybetmemiş olması gerekir. Kayıt dondurmuş olmak, yatay geçiş hakkından yararlanmak için engel teşkil etmez. Öğrencinin üstten ders alma kuralına göre üst yarıyıllardan aldığı derslerde başarı şartı aranmaz.

Eklenme tarihi: 29.08.2024 12:03:38
Son güncelleme: 3.09.2024 14:03:10